З роз’ясненнями та консультаціями – у Виноградові

6 років ago admin 0

Виїзний інформаційно-роз’яснювальний захід провели днями у Виноградові  посадовці Управління Держпраці у Закарпатській області спільно з районними податківцями і представниками ПФУ. Зокрема, побували у деяких торговельних закладах, а також мали змогу зустрітися і поспілкуватися з колективом місцевого ТОВ «Новітекс».

Під час зустрічі фахівці Управління Держпраці роз’яснили присутнім вимоги трудового законодавства, наголосили на важливості дотримання з боку власників підприємства мінімальних державних гарантій в оплаті праці та недопущення порушень, які призводять до накладання штрафних санкцій. Працівники «Новітексу» отримали «Пам’ятки про переваги легального працевлаштування».

Такі ж буклети могли отримати всі бажаючі жителі Виноградова у встановленому на вулицях міста мобільно-консультативному центрі.

– Сподіваємося, що проведений захід змусить окремих громадян переглянути свої  погляди щодо працевлаштування, – підсумовує начальник відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Закарпатській області Ярослав Турянський, – і їх вибір буде на користь легальної праці.