День добросусідства України а Польщі

6 років ago admin 0

15 вересня, поблизу с. Лубня, що на Великоберезнянщині, на українсько-польському кордоні в межах Закарпаття та Підкарпатського воєводства відбулися Дні добросусідства України та Польщі. 

Під час заходу, відбулося підписання важливих двосторонніх документів – Програми спільних дій між Закарпатською обласною державною адміністрацією (Україна) та Підкарпатським воєводством (Республіка Польща), грантового контракту в галузі охорони здоров’я.

Свято проходило за участі представників органів влади прикордонних регіонів, дипломатичних та консульських установ, громадських організацій, ділових кіл, прикордонної та митної служб.

До святкувань Дня дружби долучилися і представники міської ради на чолі з головою ОТГ Іваном Погоріляком та керівники районної ради, райдержадміністрації.

Відтак, на сцену виходили колективи художньої самодіяльності Великоберезнянського, Перечинського та інших районів Закарпаття і Підкарпатського воєводства, які своїми піснями і танцями ще довго звеселяли присутніх.

У розташованих наметах представники районів Закарпаття частували гостей стравами закарпатської та польської кухні, представляли вироби народних умільців.

 

    Подiбнi новини

    Внесені зміни до Програми підвищення ефективності функціонування аеропорту «Ужгород» прискорять відновлення регулярних авіарейсів

    admin 5 років ago
    Департамент інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та житлово-комунального господарства ОДА підготував на розгляд депутатів облради проект рішення «Про внесення змін до  напрямів діяльності... Читати далi

    Робоча нарада з керівниками центрів первинної медико-санітарної допомоги

    admin 3 роки ago
    Сьогодні голова Ужгородської районної ради Юрій Фрінцко та керуючий справами районної ради, голова комісії з питань бюджету, фінансової політики, економічного розвитку та сприяння підприємництву Андрій Кушнірук провели робочу нараду... Читати далi

    Вічна пам’ять

    admin 5 років ago
    Керівництво, депутатський корпус та виконавчий апарат Закарпатської обласної ради глибоко сумують з приводу передчасної смерті Грицик Олени Юріївни – матері заступника голови облради Петра Васильовича Грицика. На 79-му році життя... Читати далi

    Схема розміщення вулиць в с.Ворочево

    admin 5 років ago
    Переглянути схему вулиць в с.Ворочево Читати далi