Відбулося судове засідання у кримінальному провадженні щодо вбивства жителя с.Горонди

6 років ago admin 0


21 вересня 2018 року в Мукачівському міськрайонному суді відбулося чергове судове засідання у кримінальному провадженні, щодо особи Ш., яка обвинувачується у ряді злочинів, серед яких вбивство жителя с.Горонди.

У ході проведення судового засідання, стороною обвинувачення та стороною захисту, було надано та судом досліджено письмові та речові докази, переглянуто відеозапис слідчого експерименту.

В зв’язку з необхідністю виклику в судове засідання свідків оголошено перерву. Наступне засідання призначено на 10 годину 00 хвилин 22 жовтня 2018 року.

 

Примітка: дана особа обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 126 КК України – побої, тобто умисне завдання удару, яким завдано фізичного болю і не спричинено тілесних ушкоджень, ч.2 ст.296 КК України – хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, вчинене групою осіб, ч.2 ст.15 і ч.1 ст.115 КК України – закінчений замах на умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині та п.13 ч.2 ст.115 КК України – умисне вбивство вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство.

 

Нагадаємо, подія мала місце 10 січня 2018 року в селі Горонда, Мукачівського району, сталося вбивство 19-річного мешканця .

 

 

                                                                                                                                      Прес-служба Мукачівського  міськрайонного суду