"Гомопарк" в обласній книгозбірні презентує Вікторія Андрусів

6 років ago admin 0

24У понеділок, 24 вересня, в Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім.Ф.Потушняка відбудеться презентація книги Вікторії Андрусів “Гомопарк”. Казка для дорослих побачила світ у видавництві “Український пріоритет”.

Участь у презентації новодруку візьме видавець і письменник Володимир Шовкошитний. 

Як розповіла інтернет-виданню “Закарпатський кореспондент” сама Вікторія Андрусів, “Гомопарк”  це казка про мавпочку-емігрантку, яка дивом, у якості подарунку для дитини, потрапила з мексиканського курорту до України.

“Це не перша її подорож, адже на мексиканський ринок екзотів привезли її браконьєри, які полювали у лісах Амазонки. Переживши митарства, втрату родини та батьківщини Джетта потрапляє у заможну сім’ю, де виконує роль улюбленої дитячої іграшки. Дізнавшись про лихі наміри господаря будинку, втікає до лісу. Перед лісовою громадою вона розповідає про свої поневіряння, а також про те, що люди захотіли зробити з неї опудало для мисливської зали. Лісові звірі приймають її до своєї громади і дозволяють вчителювати, оскільки завдяки чисельним подорожам мавпочка здобула чималий досвід та знання. Уперше в житті Джетта зустріла гуманне суспільство, яке самостійно побудували мешканці лісу”.