Закарпатські рятувальники провели урочисті заходи з нагоди професійного свята

6 років ago admin 0

17 вересня  закарпатські рятувальники провели урочисті заходи з нагоди професійного свята – Дня рятівника. Захід відбувся в на площі Народній, що в м. Ужгород.

Привітати зі  святом мужніх та відважних рятувальників та рятувальниць завітали  голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль, представники обласного та місцевих органів самоврядування, військовослужбовці, правоохоронці та інші поважні особи.

Спочатку, присутнім зачитали вітання Голови Державної служби України з  надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна, а далі із теплими та щирими  словами привітання виступив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль. Він подякував за сумлінність та відданість обраній справі рятувальникам  та побажав їм здоров’я, родинного затишку та поменше тривожних викликів.

Невід’ємною частиною урочистостей стало нагородження грамотами та відзнаками кращих рятувальників області. За високі показники в службовій діяльності, сумлінне виконання посадових обов’язків, проявлену самовідданість та вірність було заохочено кращих з кращих працівників підрозділів У ДСНС області.

Також на площі Народній перед будівлею Закарпатської ОДА усі  бажаючі могли побачити зразки сучасної рятувальної техніки: пожежні та аварійно-рятувальні автомобілі, піротехнічний автомобіль та інші спецзасоби, які є на озброєнні  в підрозділах Управління ДСНС області.

DSC_0130.JPG   DSC_0138.JPG

DSC_0226.JPG   DSC_0241.JPG

DSC_0336.JPG   DSC_0351.JPG

DSC_0357.JPG   DSC_0368.JPG

DSC_0372.JPG DSC_0271.JPG

Фотоальбом