Розпочато процедуру припинення Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області як юридичної особи в результаті реорганізації (злиття)

6 років ago admin 0


Відповідно до Указу Президента України №451/2017 від 29.12.2017 року та наказу Державної судової адміністрації України №440 від 06.09.2018 року розпочато процедуру припинення діяльності в результаті реорганізації у встановленому законом порядку Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області та затверджено відповідний план заходів з реорганізації (злиття) місцевих загальних судів.

11.09.2018 року здійснено державну реєстрацію рішення про припинення юридичної особи Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області в результаті реорганізації (шляхом злиття).

У Мукачівському міськрайонному суді Закарпатської області утворено комісію з реорганізації (злиття), якою буде здійснено усі необхідні заходи з реорганізації (злиття) суду.

Додатково повідомляємо, що відповідно до частини шостої статті 147 та пункту 3 розділу ХІІ Закону України «Про судоустрій і статус суддів» Мукачівський міськрайонний суд Закарпатськоїської області продовжує здійснювати свої повноваження до утворення та початку діяльності Мукачівського окружного суду.

 

 

                                                                                                                                    Прес-служба Мукачівського міськрайонного суду