Відбулася робоча нарада з начальниками структурних підрозділів РДА, головами сільських рад та представниками проектних організацій

6 років ago admin 0
      alt12 вересня відбулася робоча нарада з начальниками структурних підрозділів РДА, головами сільських рад та представниками проектних організацій, яку провів голова РДА – Олександр Горін.

На нараді обговорили питання щодо своєчасного освоєння коштів, що мають бути виділені з резервного фонду  для проведення аварійно-відбудовних робіт на об’єктах, яким була завдана істотна шкода внаслідок градобою на Іршавщині 12-13 червня 2018 року. Загалом у районі налічується 23 об’єкти у таких населених пунктах : Брід, М. Раковець, Ільниця, Осій та Дунковиця.

У зв’язку з тим, що у разі виділення коштів з резервного фонду до кінця року необхідно виконати значний обсяг робіт якому передує виготовлення необхідної проектно-кошторисної документації та проходження відповідних процедур, прийнято рішення про невідкладне замовлення проектів та вишукування джерел фінансування щодо їх оплати.

 alt