Дводенні протипожежні навчання відбулися на території ТОВ “Ядзакі Україна” (+фото)

6 років ago admin 0

Впродовж двох днів 11-12 вересня у с. Минай Ужгородського району, на території ТОВ «Ядзакі Україна», відбулися об’єктові протипожежні навчання за участі представників Управління ДСНС України у Закарпатській області.  Метою навчань є визначення ступеню готовності підрозділів ДСНС до ліквідації загорань на підприємствах і вдосконалення практичних навичок керівного складу та працівників об’єкту щодо дій у випадку надзвичайної ситуації.

За задумом навчань, пожежа виникла в приміщенні складу готової продукції та компонентів, загальна площа якого становить 3,5 тис. кв. м. Зі споруди негайно евакуювали всіх співробітників підприємства та після виявлення осередку загорання у дію вступила добровільна пожежна дружина.

Добровольці-вогнеборці спільно з відомчими медиками допомогли решті працівників безпечно евакуюватися з будівлі й винесли на вулицю постраждалих, надавали їм долікарську медичну допомогу та  передали їх до рук лікарів «швидкої».

По прибуттю до місця  професійних вогнеборців, працівники об’єкту інформували останніх про розвиток пожежі та шляхи її швидкого подолання.

У тренуваннях, які проводились у денний та нічний час доби було задіяно 5 одиниць техніки та понад 20 чоловік особового складу.

У ході проведених тренувань рятувальники організували для персоналу об’єкта своєрідний тренінг щодо організації робіт з евакуації працівників із небезпечної зони,  правил використання первинних засобів пожежогасіння, тощо. По завершенню теоретичної частини, кожен  із охочих мав змогу погасити умовну пожежу за допомогою кислотного та порошкового вогнегасників.

  

У ДСНС УКраїни у Закарпатській області

ФОТОАЛЬБОМ

DSC_0012 копия.jpgDSC_0019 копия.jpg

DSC_0085 копия.jpgDSC_0074 копия.jpg

DSC_0108 копия.jpgDSC_0037 копия.jpg