Свято лісу на #Закарпатті чекає на гостей (АНОНС)

6 років ago admin 0
У неділю, 16 вересня, в м. Берегово у рамках всеукраїнських заходів до Дня працівників лісового господарства України відбудеться масштабне свято, яке буде присвячено дітям та праці лісівників🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲

 
✅Початок роботи всіх майданчиків: 13.00.
 
В урочистих заходах візьмуть участь: трудові колективи лісівників з усіх куточків Закарпаття, представники влади, учні шкільних лісництв та ГО «FORZA».
 
На гостей свята чекають цікаві та динамічні конкурси, майстер-класи, ігри, конкурси та призи тощо. Маленькі учасники заходу матимуть змогу самостійно навчитися висаджувати дерева з закритою коринневою системою, виготовляти шпаківні та годівнички з натурального дерева, а опісля розмалюють їх екологічними фарбами, а на дорослих чекає виставка художників Закарпаття, насичена захоплююча творча програма на головній сцені, незабутній марш красунь з Ужгородського ансамблю Мажореток-барабанщиць і вишуканих підтягнутих працівників державної лісової охорони під супроводом оркестру і багато іншого.
 
Для гостей буде виконано Гімн лісівників від театру «Шарж» українською та угорською мовами під танцювальний супровід колективу «Корпорація друзів». А ще на гостей працівників «зелених легенів» чекає особливий гість із оксамитовим голосом.
 
✅Ліси в Закарпатській області зростають на площі 695,8 тис. гектарах, лісистість краю становить 52 %. Щороку лісівники висаджують понад 10 мільйонів саджанців та сіянців. І основною метою діяльності Закарпатського ОУЛМГ є збереження лісів, охорона їх від пожеж, захист від шкідників і хвороб, посилення водозахисних, санітарно-гігієнічних, оздоровчих та інших корисних властивостей з метою охорони здоров’я людей і поліпшення навколишнього природного середовища.
 
Відтак, у третю неділю вересня всі, чия робота має хоч якесь відношення до зелених гаїв, дубрав, смерічників, хащі, відзначають своє професійне свято. Хто ці люди?
 
✅лісівники;
 
✅робочі зеленого господарства – лісокультурниці;
 
✅вальники;
 
✅працівники державної лісової охорони;
 
✅співробітники деревообробних підприємств і т.п.
 
Головна мета свята працівників лісової галузі – це пропагування позитивного відношення до лісу, його важливості у житті людини, зближення лісівників із громадськістю та популяризація професії лісівника як такої.
 
Увага! Для гостей введений дрес-код – ті гості, які прийдуть у зеленому одязі або матимуть елемент зеленого, отримають подарунок!
 
Безумовно, не обійдеться і без офіційних привітань та концертно-розважальної програми.
 
✅Місце проведення: Берегово, центр міста – площа Кошута
 
Запрошуємо представників засобів масової інформації📸🌳🌲🌳🚀 для висвітлення заходів і лісівничих дискусій, присвячених святкуванню Дня працівників лісу 🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲
 
✅Реєстрація для представників ЗМІ відкрита. Просимо зголоситися до вівторка-середи 11.09-12.09.
 
✅Дзвонити за номером:
 
068 140 5 777 (прес-секретар Юлія Давидова).
 
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

У неділю, 16 вересня, в м. Берегово у рамках всеукраїнських заходів до Дня працівників лісового господарства України відбудеться масштабне свято, яке буде присвячено дітям та праці […]