З Днем народження, шановний Василю Васильовичу!

6 років ago admin 0

Сьогодні свій День народження святкує дуже дорога для нас усіх людина, відданий і мудрий працівник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства, заступник начальника –  Василь Кий!

Шановний Василю Васильовичу! Народившись у прекрасний вересневий день, все своє життя Ви несете у собі добро, позитив і заряджаєте всіх нас оптимізмом, невтомно працюєте на благо нашого краю і рідного лісового господарства Закарпаття.

У День Вашого народження прийміть наші найщиріші вітання від імені всього колективу Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства! Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, довгих років життя, невичерпного оптимізму та родинного благополуччя! Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння.

Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.

 

З великою шаною та глибокою повагою колектив Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства

Сьогодні свій День народження святкує дуже дорога для нас усіх людина, відданий і мудрий працівник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства, заступник начальника –  Василь […]