До уваги суб’єктів малого та середнього підприємництва району!

6 років ago admin 0
Закарпатською обласною державною адміністрацією оголошено конкурс з відбору інвестиційних проектів в рамках реалізації Порядку використання коштів обласного бюджету для часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого та середнього підприємництва для реалізації інвестиційних проектів.
До участі у конкурсі запрошуються суб’єкти коштів малого та середнього підприємництва, які отримали кредити для реалізації інвестиційних проектів, частково забезпечують їх співфінансування, не отримують фінансову підтримку за іншими бюджетними програмами та за рахунок коштів проектів міжнародних фінансових організацій.
Інформацію про умови участі в конкурсі розміщено за посиланням https://carpathia.gov.ua/storinka/vidshkoduvannya-vidsotkovyh-stavok-za-kredytamy.
Усі документи необхідно подати до Департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської обласної адміністрації до 10 вересня 2018 року.

Закарпатською обласною державною адміністрацією оголошено конкурс з відбору інвестиційних проектів в рамках реалізації Порядку використання коштів обласного бюджету для …