До уваги суб’єктів малого і середнього підприємництва!

6 років ago admin 0
 altЗакарпатською обласною державною адміністрацією оголошено конкурс з відбору інвестиційних проектів в рамках реалізації Порядку використання коштів обласного бюджету для часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученимисуб’єктами малого і середнього підприємництва для реалізації інвестиційних проектів (далі – Порядок).
До участі у конкурсі запрошуються суб’єкти малого і середнього підприємництва, які отримали кредити для реалізації інвестиційних проектів, частково забезпечують їх співфінансування, не отримують фінансову підтримку за іншими бюджетними програмами та за рахунок коштів проектів міжнародних фінансових організацій.

    Інформацію про умови участі в конкурсі розміщено за посиланням: https//carpathia.gov.ua/storinka/vidshkoduvannyavidsotkovyhstavokzakredytamy

Усі документи необхідно подати до Департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської обласної державної адміністрації до 10 вересня 2018 року за адресою: м. Ужгород, пл. Народна, 4, (каб.415). Детальну інформацію можна отримати за телефонами: (03 12) 61-35-16, 61-66-74.