Закарпатські лісоруби виступили на змаганнях на Київщині (ВІДЕО)

6 років ago admin 0

На базі держпідприємства «Тетерівське ЛГ» в Київському обласному та по місту Київ управліннї лісового та мисливського господарства відбулись змагання співробітників лісівництв – 21-й загальноукраїнський конкурс- змагання вальників лісу та 10-й конкурс профмайстерності.

Закарпатську область представляла команда в складі заступника начальника ЗОУЛМГ Василя Кия, вальника лісу Михайла Сита з «Міжгірського лісгоспу», котрий виступав під номером «1» та Василя Капчука – оператора гідроманіпулятора із «Ясінянського лісомисливгоспу», котрий виступив під номером «10». До слова, вальник лісу М.Сита вже 3-ій рік підряд представляв нашу область на змаганнях лісівників.

Захід проводили із метою популяризації професії лісозаготівельних та лісових галузей. Тому що кваліфікація лісозаготівельників є украй важливою як для заготівлі лісу, так і при виконуванні вибіркової санітарної рубки, а також рубки по догляду.

На базі держпідприємства «Тетерівське ЛГ» в Київському обласному та по місту Київ управліннї лісового та мисливського господарства відбулись змагання співробітників лісівництв – 21-й загальноукраїнський конкурс- змагання […]