За 8 місяців лісівники Закарпаття поставили населенню та соцзакладам майже 133 тис. кбм. твердого палива

6 років ago admin 0

Забезпечення населення деревиною для опалення житлових будинків – одна з головних турбот лісових господарників Закарпаття з настанням осені. І з кожним роком попит на дрова зростає.

За вісім місяців 2018 року підприємствами Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства поставлено бюджетним установам, навчальним закладам та населенню 132,6 тис. м³ (понад 20 тис. м³ за серпень) дров паливних.

Із закладами освіти заключено договорів на обсяг 13,9 тис. м³ фактична поставка становить 9,6 м³ (69%).

З іншими бюджетними установами(сільські ради, медичні заклади, то що) обсяг заключних договорів складає 6 тис. м³ фактична поставка 3,6 тис. м³.

Населення виписало паливні дрова обсягом 130 тис. м³, фактично поставлено 119,4 тис. м³ (92%)

Найбільше поставлено дров населенню такими підприємствами:

  • ДП «В.Бичківське ЛМГ» – 19,4 тис. м³;
  • ДП «Брустурянське ЛМГ» – 12,2 тис. м³;
  • ДП «Рахівське ЛДГ» – 11,9 тис. м³;
  • ДП «Виноградівське ЛГ» – 11,3 тис. м³.

Доведено до виконання Розпорядження голови Закарпатської ОДА №554 від 20.08.2018 року «про план заходів із підготовки об’єктів паливно-енергетичного комплексу області до осінньо-зимового періоду 2018/19 року та його проходження». Підприємства Закарпатського ОУЛМГ першочергово здійснюють поставку дров паливних  соціальним закладам та населенню. Інформацію про порядок закупівлі (виписки) дров паливних розміщено та постійно поновлюється у засобах масової (місцеві газети, сайти лісгоспів, оголошення у громадських місцях) із зазначенням ціни, адреси розміщення складів, відповідальної особи та контактного телефону.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Забезпечення населення деревиною для опалення житлових будинків – одна з головних турбот лісових господарників Закарпаття з настанням осені. І з кожним роком попит на дрова зростає. За […]