Молодь Хуста відзначила День Незалежності по-спортивному

6 років ago admin 0

DSC00092Справжні спортивні пристрасті вирували 24 серпня на центральній сцені міста над Тисою. Усі бажаючі мали змогу помірятися силами у змаганні з «народного жиму», армліфтингу та «щипкового хвату». Спортивне свято з нагоди відзначення Дня Незалежності України організували й провели представники фітнес-центру «Viper Gym» за підтримки Хустської міської ради.

Найперше хустяни випробували свої сили у «народному жимі».  Це так званий жим штанги лежачи від грудей з визначеною вагою, яка відповідає власній вазі спортсмена. Учасникам потрібно було виконати максимальну кількість повторень. Судив змагання тренер Андрій Козир.

Наступні змагання відбулися з армліфтингу. Це змагання на силу хвата. Чоловікам необхідно було підняти і зафіксувати максимальну вагу за незручну ручку, яка обертається.

Та найбільше бажаючих – понад два десятки дітей віком до 16 років – виявилося у так званому «щипковому хваті». Хлопчики та дівчатка мали підняти вагу за допомогою лишень двох пальців. У цих та попередніх змаганнях головним суддею виступив тренер Юрій Симоненко.

Коментувала хід змагань Каміла Попович.

Церемонію нагородження переможців провів директор фітнес-центру «Viper Gym» в м.Хуст Віталій Русин, вручивши медалі, грамоти та спеціальні призи. А всі наймолодші учасники від партнерів змагань отримали  ще й солодкі подарунки.

«Сподіваюся, подібні заходи стануть доброю традицією для нашого міста і будуть  збирати ще більше активних та спортивних хустян, адже головна мета цих змагань, організованих командою потужних тренерів «Viper Gym», – пропаганда здорового способу життя через спорт», – наголосив учасник змагань з армліфтингу Михайло Анишинець.

Продовженням спортивної частини відзначення головного державного свята – Дня Незалежності, яку провела ведуча Іванка Розман, стала концертна програма за участю колективів та індивідуальних виконавців міста.

Богдана Клекнер.

DSC00098-e1535185125216 DSC00108 DSC00115 DSC00118 DSC00129 DSC00138 DSC00149 DSC00150 DSC00162 DSC00178 DSC00193