Співробітники Великоберезнянського відділу поліції, з прикордонниками відділу «Стужиця» Чопського загону неподалік кордону зі Словаччиною виявили двох туристів-іноземців, які заблукали в лісі. Правоохоронці відповідних служб встановлюють законність їх перебування на території нашої держави.

6 років ago admin 0

Вчора, 15 серпня, поліцейські разом з прикордонниками відділу «Стужиця» та правоохоронцями Державної міграційної служби на відстані близько 10 метрів від державного кордону зі Словаччиною виявили двох громадян, які рухались в бік лінії розмежування.

Як з’ясували правоохоронці, 39-річний іноземець та його 43-літня дружина, мешканка Запоріжжя, прибули на Закарпаття з туристичною метою. Мандрівники мали при собі документи, які засвідчували їхню особу. Поліцейські встановили, що подорожуючі мали намір потрапити у с.Княгиня Великоберезнянського району, через туристичний піший маршрут до місця падіння метеориту. Однак вони збились з маршруту та втратили орієнтування.

За ознаками ч.1 ст.332 Кримінального кодексу України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон) у поліції розпочали розслідування. Під час слідства поліцейські спільно з правоохоронцями інших служб перевірять законні підстави перебування мандрівників на території держави.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області