До ювілею Ужгорода вперше відбудеться фестиваль моновистав "Монологи над Ужем"

6 років ago admin 0

monovystavyЗ 22 по 25 вересня в Ужгороді проведуть І-ий Міжнародний театральний фестиваль моновистав “Монологи над Ужем”. Організаторами фестивалю виступили Ужгородська міська рада та газета “Неділя. Закарпатські новини” за сприяння департаменту культури Закарпатської облдержадміністрації.

Фестиваль пройде під гаслом “Театр об’єднує найкращих”. Він має на меті представити глядачам сучасні форми театрального мистецтва, забезпечити підтримку театрального руху в Ужгороді та Закарпатті, налагодити тісніші культурні й туристичні зв’язки між містами-побратимами шляхом залучення до фестивалю театрів із закордону. Так, на фестиваль приїдуть 6 театрів з України, Грузії, Польщі та Словаччини, які представлять глядачам цікаву й розмаїту програму.  

Завдяки підтримці Закарпатського академічного обласного державного українського музично-драматичного театру ім.братів Ю.-А. та Є.Шерегіїв і Закарпатського академічного обласного театру ляльок “Бавка” усі вистави фестивалю пройдуть на їхніх сценах, – анонсує Прес-служба Ужгородської міської ради