ДО УВАГИ ФІЗИЧНИХ ТА ЮРИДИЧНИХ ОСІБ! ДОПОМОГА У ЗАПОЧАТКУВАННІ ТА ВЕДЕННІ БІЗНЕСУ!

6 років ago admin 0
    altПри департаменті економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА функціонує Центр підтримки підприємництва. Основні завдання Центру полягають: у наданні безкоштовної інформаційно-консультативної підтримки суб’єктам малого та середнього бізнесу та особам, які мають на меті започаткувати власну справу; щодо правил та умов ведення господарської діяльності, можливостей виходу на нові ринки; участі у проектах та програмах міжнародно-технічної допомоги.
   Тут надають інформацію про нові можливості для бізнесу, фахову допомогу підприємцям у пошуку потенційних вітчизняних та закордонних партнерів для ділової співпраці, а також організовують тренінги, семінари та конференції з питань ведення підприємницької діяльності. А для тих, хто лише думає над започаткуванням власної справи Центр допоможе пройти спеціальне експрес-навчання та підшукати стартовий капітал через супровід у різних бізнесових програмах.  Зокрема, в рамках Програми розвитку малого і середнього підприємництва в області на 2017-2018 роки, визначено Порядок використання коштів обласного бюджету для часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами для суб’єктів малого та середнього бізнесу.

      Для більш детальної інформації звертатися у Центр підтримки підприємництва, який знаходиться за адресою: площа Народна, 4, каб. 414, 416, Закарпатська обласна державна адміністрація,   тел.: (0312) 61 66 35; email: economy@carpathia.gov.ua. Також багато цікавого щодо функціонування Центру на однойменній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.