Ірина Мацко розділить із читачами обласної книгозбірні "Каву по-дорослому"

6 років ago admin 0

2.08В четвер, 2 серпня, у Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім.Ф.Потушняка відбудеться презентація книги “Кава по-дорослому” Ірини Мацко.

“Кава по-дорослому” – книга про дівчину, якій складно зрозуміти, чому люди не вміють ладнати з людьми і чому потрібно собою доводити свою любов. Вона шукає кохання, а наражається на грубе ставлення. Здається, що розчарування знищать її. Але за крок до втрати себе в собі і серед тих, хто зруйнував себе, їй відкривається шанс для іншого життя. 

У своїй новій повісті Ірина Мацко порушує теми анорексії, булінгу, наркоманії, паління, перших статевих взаємин, насилля.

“О ні, Катя – дівчина непроста. То тільки може здатися, що вона така, як усі дівчата. Особливо – коли не знати її переживань і що вона шукає. Ну так, у неї теж не ладиться з батьками. Катя ігнорує їх, вважає невдахами. Вони дратують надокучливими запитаннями, невмінням жити і своїм поламаним шлюбом. У школі її справи – так собі, з дівчатами – протистояння, конфлікти і нещира дружба. Каті хочеться багато що спробувати по-дорослому.