Нарада у РДА

6 років ago admin 0

У вівторок керівники району В. Є. Рогова та І. І. Лопіт зустрілися з сільськими і селищними головами Воловеччини, керівниками структурних підрозділів РДА, щоб разом обговорити питання, які стояли на порядку денному.

Обласний воєнком, полковник Б. М. Череміський представив районному загалу нового районного військового комісара. Ним став майор С. С. Чмерук. Обласний військовик подякував керівництву району за співпрацю з райвійськкоматом. А результат спільної роботи видно, подивившись на будівлю військкомату, висловив сподівання на продуктивну співпрацю у майбутньому, подякував В. І. Комару, який 15 років віддав військовій справі на Воловеччині, захищав Україну від російських окупантів на сході країни й нагородив Валерія Івановича грамотою за зразкове виконання службових обов’язків.

Заступник директора з виробництва товариства з обмеженою відповідальністю Науково-технічна компанія „ДЕПРОІЛ ЛТД” Петро Гаращук поінформував учасників зібрання про те, що їх компанія виконує високоточні гравіметричні та магнітометричні геофізичні дослідження з метою пошуків та розвідки родовищ нафти і газу в межах Жденіївської площі, розташованої у Турківському районі Львівської області та Воловецькому, Свалявському, Перечинському, Великоберезнянському районах Закарпаття. На Воловеччині планується охопити розвідкою 10 населених пунктів. Це – Біласовиця, Тишів, Нижні Ворота, Абранка, Верхні Ворота, Підполоззя, Жденієво, Щербовець, Буковець, Розтока.

Роботи виконуються з використанням високоефективної та екологічно безпечної геофізичної та геодезичної апаратури, яка не наносить шкоди навколишньому середовищу. Переміщення геофізичної та геодезичної апаратури територією ділянки досліджень проводитиметься в пішохідному режимі, що забезпечить збереження сільгоспугідь та навколишнього природного середовища.

Роботи виконуватимуть висококваліфіковані спе-ціалісти – геологи, геофізики, геодезисти – з використанням спеціального автотранспорту.

Для успішного та своєчасного виконання цих завдань геолог просив, по можливості, сприяти робітникам польових підрозділів Науково-технічної компанії «ДЕПРОІЛ ЛТД» у вирішенні питань, пов’язаних із забезпеченням харчування, орендою тимчасових житлових приміщень по місцю проведення польових геофізичних робіт, а також безперешкодного проїзду до пунктів геолого-геофізичних спостережень і оперативної доставки отриманих результатів в м. Івано-Франківськ для їх подальшої обробки.

Затим керівники району обговорили з сільськими і селищними головами, керівниками струтктурних підрозділів та служб району з ходом підготовки до проведення фестивалю коломийки у райцентрі „Дзвінкі перлини Верховини”. На нараді були узгоджені організаційні, технічні питання, співпраця з екстреними службами, забезпечення жителів сіл району транспортом. Висловлювалися пропозиції, побажання та зауваження, щоб свято коломийки пройшло на Воловеччині і для місцевих жителів, і для гостей організовано, цікаво, весело та колоритно.

О. Бігарій

У вівторок керівники району В. Є. Рогова та І. І. Лопіт зустрілися з сільськими і селищними головами Воловеччини, керівниками …