Лісівниками Закарпаття проведено 490 рейдів з початку пожежонебезпечного періоду

6 років ago admin 0
На Закарпатті шукають порушників протипожежної безпеки. Рейди проводять співробітники державної лісової охорони державних лісогосподарських та лісомисливських підприємств, які належать до сфери Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства.
 
Протягом І-го півріччя 2018 року рейдовими бригадами лісогосподарських підприємств, підпорядкованих Закарпатському обласному управлінню лісового та мисливського господарства проведено 490 протипожежних профілактичних рейдів з охорони лісу та державного мисливського фонду. В результаті проведеної роботи виявлено 80 лісопорушників (сума завданої шкоди становить 9044 грн).
 
За словами директора Мукачівського держлісгоспу Василя Анталовського питання пожежної безпеки жителів Мукачівського району залишається актуальним в будь-який час року. Саме тому працівники державної лісової охорони Мукачівського держлісгоспу докладають максимум зусиль, щоб попередити пожежі у лісових масивах. З цією метою активно проводиться роз’яснювальна робота серед населення
 
Рейди, спрямовані на недопущення та припинення порушень правил пожежної безпеки в лісах проходять щодня. Під час рейдів з громадянами проводиться роз’яснювальна робота щодо небезпеки розведення вогню в лісових масивах та заборони розведення багаття у лісах. Відпочиваючим роздавали пам’ятки щодо недопущення лісових пожеж та інструкції щодо дій у разі виявлення пожежі в лісі.
 
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

На Закарпатті шукають порушників протипожежної безпеки. Рейди проводять співробітники державної лісової охорони державних лісогосподарських та лісомисливських підприємств, які належать до сфери Закарпатського обласного управління лісового та […]