Ордена за розбудову України отримали закарпатські лісівники

6 років ago admin 0
Церемонія нагородження відбулась сьогодні, 24 липня, під час відомчої наради Державного агентства лісових ресурсів України.
За вагомий особистий внесок у становлення і розбудову української держави, значну громадську діяльність, активну життєву позицію відзначено директорів трьох лісогосподарських підприємств – ДП «Верхньгірське ЛГ Марію Плиску-Галатибу, ДП «Тячівське ЛГ Наталію Катреняк та ДП «Брустурянське ЛМГ Михайла Бігуна.
«Сьогодні три директори закарпатських держлісгоспів отримали ордени «За розбудову України»! Ця відзнака від людей, які вірять у нас, лісівників, і в те що ми робимо. Відзнака, яка дає додатковий поштовх прагнути допомагати людям та більш посилено примножувати, зберігати та охороняти зелені масиви – власність народу задля збереження майбутнього України та процвітання людей». 
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Церемонія нагородження відбулась сьогодні, 24 липня, під час відомчої наради Державного агентства лісових ресурсів України. За вагомий особистий внесок у становлення і розбудову української держави, значну […]