Відбулась робоча зустріч на тему “Здійснення громадського контролю щодо формування та реалізації державної політики у сфері протидії торгівлі людьми в Закарпатській області”

6 років ago admin 0

16 липня 2018 року у приміщенні районної державної адміністрації відбулась робоча зустріч на тему “Здійснення громадського контролю щодо формування та реалізації державної політики у сфері протидії торгівлі людьми в Закарпатській області”, організована Закарпатською громадською жіночою організацією (ЗГЖО) «Веста».

Участь в заході взяли заступник голови районної державної адміністрації Понзель І. М., представники райдержадміністрації, Закарпатської громадської жіночої організації «Веста», громадських організацій та ЗМІ.

Представники Закарпатської ГЖО розповіли про реалізацію проекту МОМ «Зміцнення громадського контролю щодо формування та реалізації державної політики у сфері протидії торгівлі людьми в Закарпатській області»,проаналізували стан виконання районних програм «Впровадження молодіжної, сімейної, демографічної та гендерної політики на 2016-2020 рр», а також ознайомили присутніх з планами щодо покращення роботи в напрямку виявлення, надання допомоги постраждалим від торгівлі людьми та здійснення інформаційних кампаній.

16 липня 2018 року у приміщенні районної державної адміністрації відбулась робоча зустріч на тему “Здійснення громадського контролю щодо формування …