Міжгірські рятувальники провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти!»

6 років ago admin 0

11 липня на території санаторію «Верховина», що в с. Сойми Міжгірського району, рятувальники провели пізнавально-профілактичний захід серед дітей Перечинської школи-інтернат І-ІІ ступенів, які зараз оздоровлюються у цьому закладі. Даний просвітницький захід проходив у у рамках громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти!».

На початку зустрічі головний інспектор Міжгірського районного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області Василь Красняник нагадав присутнім правила пожежної безпеки у побуті та під час відпочинку на природі, правила безпечної поведінки біля водойм, під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Крім того діти отримали тематичні листівки  застережливого змісту.

Далі бійці ДСНС 4-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Міжгір’я продемонстрували присутнім пожежний автомобіль, бойове спорядження та технічне обладнання, яке допомагає якнайшвидше ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій, розповіли тактико-технічні характеристики. Дітвора також мала чудову нагоду відчути себе у ролі рятувальника, примірявши на себе бойовий одяг, та навіть узяти безпосередню участь у гасінні умовного загорання.

Директор санаторію «Верховина» Василь Попелич впевнений, що такі зустрічі з рятувальниками – дуже корисні для підростаючого покоління. Після спілкування з працівниками Служби  порятунку, діти у повсякденні та під час відпочинку поводять себе набагато обачніше й обережніше.

1.JPG   2.JPG

 3.JPG   4.JPG

У ДСНС України у Закарпатській області