Лісівники та рятувальники Виноградівщини навчають громадян правил поведінці в лісі

6 років ago admin 0
Рятувальники та лісівники навчають громадян правил безпеки під час відпочинку на природі.
 
По всій території краю спостерігається тепла, по-справжньому літня погода. Тож громадяни активно вирушають на відпочинок у парки, лісові масиви, до ставків, озер, річок. З кожним днем кількість відпочивальників буде невпинно зростати, адже літо — пора відпусток, літніх канікул, коли більшість людей проводять вільний час на природі. Проте не варто забувати про елементарні правила безпеки під час перебування у лісах, парках, на водоймах. Адже позитивні емоції можуть бути затьмарені пожежею чи іншою небезпечною подією. Саме тому сьогодні, 9 липня, працівники державної лісової охорони та пожежно-рятувальної служби Виноградівського району відправились на патрулювання лісовими масивами в урочище “Теплиця”, що на околиці Виноградова та задля спілкування з жителями району.
 
Фахівці Виноградівського держлісгоспу та ДСНС спілкувалися з людьми, які відпочивали в лісі та розповідали, як не допустити виникнення лісової пожежі, не травмуватися під час купання, що робити у разі виявлення вибухонебезпечних предметів. Не обійшли вони увагою і рибалок, які постійно збираються вздовж берегової лінії на риболовлю. Співробітники лісової охорони та служби порятунку розповіли гостям лісових масивів, яких правил необхідно дотримуватися під час перебування на водоймах.
 
Усім, хто перебував у лісовому масиві, лісівники та рятувальники вручили інформаційні листівки, нагадали про правила пожежної безпеки у лісах та лісопаркових зонах, наголосили на відповідальному ставленні до збереження навколишнього середовища.
 
У цілях пожежної безпеки, ДП “Виноградівський Держлісгосп” обладнав ставок природного походження під пожежну водойму та встановив спеціальні знаки інформаційного характеру із зазначеними номерами телефонів відповідальних осіб для оперативного реагування.

Рятувальники та лісівники навчають громадян правил безпеки під час відпочинку на природі.   По всій території краю спостерігається тепла, по-справжньому літня погода. Тож громадяни активно вирушають […]