Оголошено конкурс на вакантні посади в Ужгородській міській раді

6 років ago admin 0

Ужгородська  міська рада  оголошує конкурс на заміщення вакантних  посад:   

         -головний спеціаліст  відділу закупівель та регулювання економічної діяльності управління капітального будівництва

         Вимоги до кандидатів:  вища освіта відповідного професійного спря- мування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магіста, спеціаліста; наявність сер- тифіката про проходження навчання з державних закупівель та/ або стаж роботи у сфері проведення державних закупівель, вільне володіння державною мовою; вміння працювати на комп’ютері, стаж роботи  за  фахом  не  менше  як  3 роки.

         -провідний спеціаліст  відділу бухгалтерського обліку та звітності управління капітального будівництва.

         Вимоги до кандидатів: базова вища освіта відповідного професійного спрямування; вільне володіння державною мовою; вміння працювати на комп’ютері, досвід роботи з програмними комплексами із ведення бухгал- терського обліку бюджетної сфери, стаж роботи  за  фахом  не  менше  як  1 рік.

         -головний спеціаліст по зверненнях департаменту праці та соціального захисту населення.      

         Вимоги до кандидатів: вища освіта відповідного професійного спряму- вання; вільне володіння державною мовою; вміння працювати на комп’ютері, стаж роботи  за  фахом  не  менше  як  3 роки.

         -головний  спеціаліст служби містобудівного кадастру управління містобудування  та архітектури.

         Вимоги до кандидатів: вища освіта відповідного професійного спряму- вання за спеціальністю  “архітектор, геодезист”; вільне володіння державною мовою; вміння працювати на комп’ютері, вільне володіння програмним забезпеченням “Arc.Gis”, “AutoCAD”, “Arhicad”,  “Map-1500”, ГІС “Карта 2011”),   стаж роботи у сфері містобудування не менше  3-х років.

            -спеціаліст 1 категорії відділу інспекційної роботи управління державного архітектурно-будівельного контролю.

         Вимоги до кандидатів: вища освіта відповідного професійного спряму- вання; вільне володіння державною мовою; вміння працювати на комп’ютері, стаж роботи  за  фахом  не  менше  як  3 роки.

         -спеціаліст 1 категорії відділу матеріально-технічного забезпечення господарсько-експлуатаційного управління.

         Вимоги до кандидатів:  вища освіта відповідного професійного спрямування, знання ділової української мови,  вміння працювати на комп’ютері, стаж роботи за фахом не менше як  3-5 років.

       Документи приймаються до 05 серпня 2018 року  за  адресою: м.Ужгород, пл. Поштова, 3, каб.209,  тел. 61-45-56.