У районі відзначили День Національної поліції України

6 років ago admin 0
   alt4 липня, з нагоди відзначення 3-ї річниці Дня Національної поліції України в актовому залі Іршавського відділення поліції відбулось урочисте зібрання. 

    Привітати працівників районного відділення поліції прийшли голова районної державної адміністрації Олександр Горін, керівник апарату РДА Олег Козенюк, голова районної ради Віктор Симканинець, голова Іршавської ОТГ Степан Бобик, начальник Іршавського відділу Хустської місцевої прокуратури Василь Гецко.

   У своєму виступі голова райдержадміністрації Олександр Горін наголосив на тому, що поліцейські вносять свій вклад у важливу справу боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку. Служба в поліції вимагає від кожного співробітника витримки, принциповості, професіоналізму. Олександр Васильович побажав всім успіхів у професійній діяльності, нових досягнень і звершень в ім’я миру і процвітання нашої України.

    Звернувся зі словами вітань до своїх колег начальник Іршавського відділення поліції Хустського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області Василь Негря, який подякував служителям закону за самовіддану працю та побажав, щоб  удача та професійні успіхи завжди були постійними супутниками в їхньому житті.

   За вагомий внесок у боротьбу зі злочинністю, зміцнення законності та правопорядку, бездоганне виконання службового обов’язку та з нагоди відзначення 3-ї річниці Дня Національної поліції грамотами райдержадміністрації відзначили майора поліції, старшого оперуповноваженого сектору кримінальної поліції Іршавського відділення поліції Хустського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області Василя Шовака, капітана поліції, начальника сектору реагування патрульної поліції №3 Іршавського відділення поліції Хустського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області Миколу Римика, капітана поліції, старшого оперуповноваженого сектору кримінальної поліції Іршавського відділення поліції Хустського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області Юрія Саварина та інспектора ювенальної превенції Іршавського відділення поліції Хустського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області Яну Горзов.      

     Також кращих працівників нагородили грамотами районної ради, міської ради та Іршавського відділення поліції Хустського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області.

alt

alt

alt

alt

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt