Лісові розсадники ДП “Брустурянське ЛМГ” (ВІДЕО)

6 років ago admin 0

Заввишки 1-2 метри ялинка росте протягом 10-15 років. Їхню користь на організм людини важко переоцінити – вони виділяють кисень, а також очищують повітря, і збагачують його фітонцидами,які вбивають хворобливі бактерії. Окрім того вони слугують житлом та їжею для багатьох тварин, а тому доцільність підтримки та постійного відновлення цієї культури є.

Враховуючи кліматичні умови цього регіону посівні кампанії тут проходять навесні – в кінці квітня на початку травня. Зі слів лісничого минулої весни на території лісництва посадили близько півмільйона саджанців найрізноманітніших культур.Окрім ялини у Турбатському лісництві вирощують і інші лісові культури – бук лісовий, модрина європейська, кедр та клен-явір. До речі, якщо є надлишок посадкового матеріалу – лісівники передають в інші лісництва області, а також України-найголовніше, щоб лісорослинні умови підходили.

Заввишки 1-2 метри ялинка росте протягом 10-15 років. Їхню користь на організм людини важко переоцінити – вони виділяють кисень, а також очищують повітря, і збагачують його […]