Чергові пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів рятувальники провели на Виноградівщині та Іршавщині

6 років ago admin 0

Як не допустити пожежі вдома та екосистемах, правила поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів й під час відпочинку біля водойм, рятувальники розповідали жителям Виноградівського району.

22 червня виноградівські рятувальники провели пожежно-профілактичне відпрацювання в с. Нове Село.

Працівники ДСНС, спільно з представниками органу місцевого самоврядування, навідувалися до приватних дворогосподарств та розповідали їх мешканцям про правила пожежної безпеки у побуті. Окремо зупинялися на дотриманні правил поведінки при користуванні електричними та газовими приладами, а також правил поведінки з відкритим вогнем та під час виявлення підозрілих предметів. Також закликали батьків пильнувати безпеку своїх дітей: не дозволяти їм гратися з вогнем та роз’яснювати правила поведінки під час відпочинку біля водойм.

Не оминули своєю увагою рятувальники і об’єкти з масовим перебуванням людей, харчування та поштового зв’язку, де їх працівникам та відвідувачам було роздано листівки попереджувального змісту та проведено відповідні інструктажі з їх працівниками.

Майже аналогічний захід відбувся того ж дня і в с. Дубрівка Іршавського району. Там  рятувальники спільно з активом села розповіли мешканцям про попередження пожеж в екосистемах та у власних домівках, а також правила поведінки  під час відпочинку біля водойм.

 відпрацювання 001.JPG   відпрацювання 002.JPG

відпрацювання 009.JPG   відпрацювання 007.JPG

IMG_5293.JPG   IMG_5295.JPG

IMG_5301.JPG

У ДСНС України у Закарпатській області