В Ужгороді поліцейські затримали грабіжника Працівники сектору кримінальної поліції Ужгорода оперативно розкрили справу щодо пограбування 39-річного чоловіка. Викрадені в потерпілого речі полісмени повернули власнику. За фактом триває розслідування. Сьогодні, о 01:02, поліцейські Ужгорода отримали повідомлення про злочин, скоєний на вулиці Залізничній в обласному центрі. Заявник, 39-річний мешканець Мукачева, пояснив, що кілька годин тому незнайомий чоловік вихопив у нього п…ланшет. Не зважаючи на те, що потерпілий повідомив про вчинене правопорушення через кілька годин, спеціалістам кримінальної поліції Ужгорода вдалося встановити особу підозрюваного та затримати його впродовж двох годин після звернення мукачівця. 35-річний житель села Худльово Ужгородського району, раніше судимий за скоєння крадіжки, у скоєному зізнався Речовий доказ правоохоронці вилучили та повернуть власникові. За фактом грабежу слідчі Ужгородського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України. Відділ комунікації поліції Закарпатської області Показати більше…Головне управління Національної поліції в Закарпатській області додає 2 нові світлини. · 27 хв · Перечинська поліція вилучила у порушника правил дорожнього руху незареєстровану зброю

6 років ago admin 0

За фактом незаконного поводження зі зброєю поліція Перечинщини розпочала перевірку. Всі обставини правопорушення з’ясують у ході слідства.

Вчора, 19 червня, за порушення правил дорожнього руху, а саме самовільно встановлену решітку на номерному знаку автомобіля, у центрі Перечина поліцейські зупинили автомобіль «BMW» під керуванням 21-річного місцевого жителя.

Під час спілкування з правоохоронцями чоловік помітно занервував, що спонукало поліцейських перевірити його транспортний засіб. У ході поверхневого огляду авто у багажному відділенні іномарки працівники групи реагування поліції виявили замотану у спортивну куртку мисливську рушницю з розібраному вигляді.

Документів на зброю у нього не було, а відтак правоохоронці рушницю вилучили. Речовий доказ направили на експертизу.

За даним фактом поліція розпочала перевірку. Наразі відкрито кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України, тобто незаконне поводження зі зброєю.

Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Показати більше…