Поліція за добу спіймала чотирьох громадян, які підозрюються в майнових злочинах на території Закарпаття

6 років ago admin 0

Чотирьох підозрюваних у вчиненні трьох крадіжок на території Хустського, Мукачівського та Тячівського районів викрили за минулу добу працівники поліції.

Так, 20-річний житель села Вільхівці підозрюється у крадіжці сабвуфера з автомобіля «Peugeot Boxer» у Хусті. Про злочин заявив власник авто 15 червня. Оперативники Хустського відділу поліції розшукали винуватця та вилучили крадене майно. Тепер вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Співучасника крадіжки сейфу спіймали співробітники Мукачівського відділу поліції. Нагадаємо, 14 червня оперативники швидко встановили особу і затримали причетного до крадіжки металевого сейфу з приватного будинку по вулиці Пархоменка в Мукачеві. Винуватцю повідомили про підозру. Поліція на наступний день розшукала і його спільника. Обидва викрадачі – жителі Мукачева. Одного затримано за ст. 208 КПК України, щодо іншого – вирішують питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Співробітники Тячівського відділу поліції встановили, що до крадіжки з приватного будинку в селі Тячівка, причетні двоє 15-річних односельців потерпілого. Речові докази вилучено. Особи опитані в присутності батьків.

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 185 ККУ, тобто крадіжка.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області