Крижаний градобій, який відбувся на Іршавщині завдав чималої шкоди місцевим жителям

6 років ago admin 0
 alt12 червня над селами Іршавського району пронісся сильний градобій, який завдав чималої шкоди. Особливо постраждало с. Брід, де за попередніми даними пошкоджено : 280 приватних будинків, школу, амбулаторію, сільську раду, релігійні та соціальні будівлі.

   За словами місцевих, злива з градом пройшла 12.06.2018 близько 14:00 к.ч. Град розміром як куряче яйце потрощив скло на автомобілях, а також побив шифер на дахах будинків. Майже всюди де були пошкоджені дахи, вода просочувалася до житлових будинків, мешканці хто як міг рятував свої будівлі.
 УзвязкузстихійнимлихомвІршавськійРДАтерміновобулопроведенозасіданняштабузпитаньзапобіганнятаоперативногореагуваннянанадзвичайніситуаціїіпожежі, дебулообговореноситуацію, щосклаласятазапропонованошляхиїївирішення.

   Голова райдержадміністрації Олександр Горін особисто контролює хід усунення наслідків негоди. Разом із заступником голови та керівником апарату РДА вони виїхали до с. Брід, де оцінили рівень нанесених збитків, надали практичну допомогу Брідській сільській раді щодо оформлення актів нанесених збитків та поспілкувалися з мешканцями, які постраждали від стихійного лиха. Наразі з комісіями сільських рад складаються відповідні акти про нанесені збитки, інформація узагальнюється, після чого її буде передано до обласної державної адміністрації.


alt

alt

 

alt

alt

 

alt

 

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt