БАГАТОДІТНІ МАТЕРІ ІРШАВЩИНИ УДОСТОЄНІ ЗВАННЯ «МАТИ-ГЕРОЇНЯ»

6 років ago admin 0
alt


12 червня в Іршавській райдержадміністрації відбулося вручення почесних нагород «Мати-героїня» 25 багатодітним жінкам Іршавщини. 


 Відповідно до Указу Президента України від 11травня 2018 року №121/2018, за дорученням голови Іршавської районної державної адміністрації Олександра Горіна, виконав приємну місію і вручив заслужені нагороди керівник апарату Іршавської РДА Олег Козенюк.
Вітаючи присутніх у залі з отриманням такого почесного звання, Олег Васильович подякував їм за материнський подвиг та побажав жінкам побільше хороших і світлих днів у їхньому житті, довголіття, благополуччя, родинного тепла та радості від дітей і онуків.  

 


За  материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов всебічного їх розвитку державні нагороди отримали : Васько Марія, Гозда Ганна, Гома Любов, Горзов Марія, Дюрдь Марія, Зан Ганна,Квак Ганна, Ганна Керечанин, Ганна Лазович, Ганна Лижечко, Ганна Лях, Ілона Пилипко, Маріанна Пилипко, Ганна Попович, Магдалина Порташ, Ганна Радь, Марія Романець, Ганна Січка, Ганна Станинець, Ольга Улашин, Марія Фединець, Любов Фельцан, Марія Шаркадій, Любов Шерегій, Марія Шерегій.


 Нагадаємо, що почесне звання України «Мати-героїня» присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку, враховуючи вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей. Особі, удостоєній почесного звання, вручаються нагрудний знак та посвідчення до почесного звання встановленого зразка.

Низький уклін Вам і пошана  дорогі наші Матері-героїні за недоспані ночі, за Ваш нелегкий труд, за материнську самовідданість, за зразкове виховання  справжніх громадян нашої держави.

 

 

 alt

alt

alt

alt

alt

 alt