Відкрито першу персональну виставку робіт Любові Бабинець «Квітка душа»

6 років ago admin 0
alt    5 червня, у виставковій залі районного будинку культури, з нагоди дня народження головного спеціаліста відділу культури та туризму Іршавської РДА, члена народного об`єднання художників та майстрів народної творчості «Колорит Боржави» Любові Василівни Бабинець відбулося відкриття її першої персональної виставки «Квітка душа» (живопис, розпис по дереву та вишивка).
   Привітати Любов Василівну прийшли керівник апарату Іршавької РДА Олег Козенюк, голова районної ради Віктор Симканинець, начальник відділу культури та туризму РДА Олена Ісак, голова народного об’єднання художників і майстрів народної творчості «Колорит Боржави» Василь Філеш, настоятель Петро-Павлівського храму о. Василій, директори дитячих шкіл мистецтв району, рідні, колеги та друзі.

    Присутні бажали їй міцного здоров’я, творчих успіхів,невичерпної енергії та натхнення для створення ще більшої кількості неперевершених творів мистецтва.

    Подякували за багаторічну сумлінну працю у сфері культури району, активну участь у мистецьких заходах та високу професійну майстерність.

Також Любов Василівну нагородили  спільною грамотою райдержадміністрації та районної ради.

  Переглянути експозицію можна буде протягом двох тижнів, тож із радістю запрошуємо  всіх охочих ознайомитися з творчістю Любові Василівни.

    Любов Василівна Бабинець народилася 5 червня 1964 року. Закінчила Київський інститут культури ім. Корнійчука. Розпочала свою трудову діяльність із посади заступника директора централізованої бібліотечної системи. Працювала на різних посадах у центральній районній бібліотеці. З 2005 року Любов Василівна працюєголовним спеціалістом відділу культури та туризму Іршавської РДА. До реалізації будь-якого заходу вносить цікаві пропозиції та втілює свої задуми в життя.

    За останній період Любов Василівна проявила себе як майстер розпису по дереву, її роботи були презентаційними на різних фестивалях та заходах культури та туризму («День добросусідства», фестиваль ковальського мистецтва та народних промислів «Гамора», «Турєвроцентр-Закарпаття» та ін.) Багато її робіт знаходяться у приватних колекціях.

 

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt