Кримінальне провадження щодо жорстокого вбивства мукачівця призначено до розгляду

6 років ago admin 0

01 червня 2018 року в Мукачівському міськрайонному суді було проведено підготовче судове засідання у кримінальному провадженні  щодо обвинуваченого Б., у вчиненні кримінального правопорушення (злочину), передбаченого п.4 ч.2 ст.115 КК України – умисне вбивство вчинене з особливою жорстокістю.

Нагадаємо, громадянина Г., вбили 05 січня 2018 року в м.Муачево по вулиці Петефі,12 «А» в під’їзді багатоповерхівки у якій він мешкав.

Кримінальне провадження розглядалося колегією суддів: головуючий суддя – Морозова Н.Л., судді – Куцкір Ю.Ю., Монич В.О.

Також, з метою забезпечення розгляду кримінального провадження, для якого потрібен значний час, в якомога коротший термін та реалізації прав особи, передбаченого статею 21 КПК України, щодо вирішення справи у розумні строки, суд вважає за необхідне призначення запасного судді, а саме Довжанина В.М., який буде перебувати в залі судового засідання протягом судового розгляду.

У судовому засіданні, захисником обвинуваченого, подано клопотання про заборону проведення відео- та фотозйомки. Заслухавши думку сторін, суд ухвалив рішення задовольнити клопотання захисника частково, а саме – заборонити проводити зйомку за межами залу судового засідання без згоди сторін, а також знімати обличчя захисника та підсудного під час кримінального провадження.

Суд, перевіривши обвинувальний акт на предмет відповідності вимогам Закону, дослідивши матеріали клопотання про продовження строку тримання під вартою відносно обвинуваченого, заслухавши думку сторін кримінального провадження, потерпілої та її представників, ухвалив: призначити судовий розгляд кримінального провадження на 10.00 год. 11 червня 2018 року та продовжити дію запобіжного заходу у виді тримання під вартою відносно обвинуваченого строком на 60 діб, а саме до 30 липня 2018 року включно.

 

 

Прес-служба Мукачівського  міськрайонного суду