Поліція встановлює всі обставини автомобільної аварії в Дубовому

6 років ago admin 0

Співробітники Дубівського відділення поліції встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди, під час якої постраждали водій «Audi» та двоє його пасажирів.

Вчора, 6 квітня, в чергову частину Дубівського відділення поліції надійшло повідомлення про автомобільну аварію з потерпілими. На місце події, де вже працювала група геагування патрульної поліції, виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що 35-річний водій «Audi» їхав їз села Калини Тячівського району в напрямку села Красне. В смт. Дубове на вулиці Чапаєва він не впорався з керуванням та з’їхав в кювет. В результаті автомобіль в’їхав в бетонний місток. Внаслідок аварії водій отримав закриту черепно-мозкову травму та зламав ніс. Крім цього, до Тячівської райнної лікарні з перелом колінного суглобу та травмою грудної клітини доставлено 43-річного пасажира, а з вивихом обох передплічних суглобів – 40-річного чоловіка, який на момент аварії також знаходився в авто. Всі потерпілі є жителями села Лопухів Тячівського району.

Поліція освідчила водія на наявність алкоголю в крові та встановила, що він був тверезий. Автомобіль поміщений на спецмайданчик Дубівського відділення поліції. Правоохоронці встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди та визначаються із правовою кваліфікацією події.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області