Поліцейські Закарпаття виявили трьох п’яних водіїв – усі керували без водійських посвідчень

6 років ago admin 0

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському та Виноградівському районах.

У селищі Середнє Ужгородського району пізно ввечері працівники групи реагування патрульної поліції помітили під час патрулювання автомобіль марки «ВАЗ-2101», який їхав на дальнім світлі фар, засліплюючи зустрічних водіїв.

Машину зупинили, аби зробити водію зауваження. За кермом перебував 26-річний місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Молодий чоловік керував без водійського посвідчення, якого взагалі не має. Проходити медосвідування він відмовився, про що працівники поліції в присутності двох свідків склали відповідний адмінпротокол і відсторонили водія від керування.

Двох п’яних водіїв виявили працівники груп реагування патрульної поліції Виноградівського району. На вулиці Виноградова зупинили ввечері автомобіль марки «Сіtrоеn Bеrlіngо» за те, що водій не увімкнув поворотник під час повороту. Керував автомобілем 21-річний місцевий житель. Юнак не надав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 0,5 проміле алкоголю. На водія склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від керування його відсторонили.

Другий п’яний водій попався в селі Горбки Виноградівського району. З цього села в поліцію ввечері надійшов виклик – жінка повідомила про те, що п’яний чоловік затіяв з нею сварку й виганяє її з дому.

Коли поліцейські прибули на виклик, то самого дебошира в хаті не застали. Зустріли його в селі, де той їхав на мопеді. 60-річний чоловік керував в стані алкогольного сп’яніння, водійського посвідчення він взагалі не має. Проходити медосвідування відмовився.

Правопорушника притягнули до відповідальності за керування в стані алкогольного сп’яніння і за насильство в сім’ї.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області