За добу в Мукачеві та на Тячівщині поліцейські розкрили півдесятка крадіжок

6 років ago admin 0

Працівники сектору кримінальної поліції Тячівщини та Мукачівщини встановили особи та затримали шістьох підозрюваних у крадіжках. Викрадені речі полісмени вилучили та повернуть справжнім власникам

Слідчі Мукачівського відділу та відділення поліції встановлюють обставини крадіжок, скоєних днями в районі.

Один зі злочинів був розкритий поліцейськими району майже одразу після його скоєння. Справа стосується викрадення алкогольних виробів із будинку 80-літньої жительки села Лісарня. Підозрюваний у крадіжці 41-річний сусід потерпілої зізнався, що пошкодив навісні замки на вхідних дверях будинку і виніс із приміщення шість пляшок горілки та три пляшки шампанського. За фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Працівники сектору кримінальної поліції Мукачева затримали 21-річного мешканця села Жнятино. Чоловік викрав з мукачівського супермаркету банку ікри. За словами заявника — директора закладу, сума завданого збитку склала близько 700 гривень. Речовий доказ поліцейські вилучили. Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Ще одного фігуранта майнового злочину поліцейські доставили до Мукачівського міськрайонного суду. 29-річний раніше судимий чоловік підозрюється у викраденні телевізора з кімнати гуртожитку. Речовий доказ поліцейські повернули власнику — 30-річному місцевому мешканцю.

На Тячівщині за минулу добу поліцейські розкрили дві крадіжки і затримали трьох імовірних крадіїв. У смт.Тересва працівники сектору кримінальної поліції затримали двох братів 29-ти та 37-ми років, які проникли в підсобне приміщення односельця і викрали звідти бензопилу.

Ще одного підозрюваного в крадіжці затримали в селі Бедевля. 27-річний мешканець Буштина зірвав навісні замки на дверях підвалу і виніс звідти електродвигуни, водяний насос та 5 метрів кабелю. Раніше судимому за крадіжку чоловіку інкримінують частину 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Слідство у справах триває. Фігуранти справ надають показові свідчення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області