Відбулося засідання Організаційного комітету з проведення І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець”

6 років ago admin 0

Під керівництвом керівника апарату районної державної адміністрації відбулось засідання організаційного комітету із проведення у 2018 році І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу „Кращий державний службовець” в районній державній адміністрації.

Згідно плану заходів з проведення у 2018 році першого туру щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець” в  районній державній адміністрації до 26 березня 2018 року  оргкомітетом здійснювався прийом документів від державних службовців районної державної адміністрації, які виявили бажання взяти участь у першому турі Конкурсу.

Заяви для участі у І турі  щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець” надійшли від 5 державних службовців. Оргкомітет допустив державних службовців до участі у І турі  щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець”,  як таких, що правильно оформили документи і відповідають вимогам Конкурсу.

Під керівництвом керівника апарату районної державної адміністрації відбулось засідання організаційного комітету із проведення у 2018 році І туру щорічного …