Діти закарпатських рятувальників зобразили роботу своїх батьків у малюнках

6 років ago admin 0

02 квітня в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області підбили підсумки І-го етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка серед дітей співробітників ДСНС на тему: «Рятувальник – професія героїчна».

Надані роботи, а це понад 100 малюнків,  оцінювалися у трьох вікових категоріях: перша категорія  – віком до 7 років; друга категорія – автори робіт віком від 7 до 11 років; третя категорія – віком від 11 до 14 років.

Дітлахи намагались відтворити на папері роботу рятувальників та правила поведінки у різних життєвих ситуаціях, що пов’язані з пожежною небезпекою та іншими надзвичайними подіями та ситуаціями. Деякі роботи вражали своєю реалістичністю та технікою виконання.

Члени журі визначили кращі малюнки, серед яких переможцем у молодшій віковій категорії до семи років стала Ніколетта Безкаравайка з міста Берегово.

Серед малюнків дітей середньої вікової групи (7-11 років) перемогу виборола Іванка Кіраль із села Горонда, Мукачівського району, а серед дітей вікової категорії 11-14 років найкращою визнана робота Ніколь Мисло із цього ж населеного пункту.

У подальшому роботи переможців буде направлено для оцінки у другому-завершальному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка.

У ДСНС України у Закарпатській області