З Днем Державного прапора та 30-ою річницею Незалежності України!

3 роки ago admin 0

Тридцять років тому на карті світу з’явилася незалежна держава Україна. День 24 серпня 1991 року, коли було прийнято Акт проголошення незалежності, засвідчив новий статус нашої країни, відкрив унікальні можливості для її економічного і духовного зростання, культурної розбудови, став втіленням у реальність мрії українського народу про вільний розвиток. 

Символічно, що напередодні Дня незалежності ми відзначаємо ще одне знакове національне свято – День Державного Прапора України. Саме під його знаменом багато поколінь українців йшло до утвердження віковічної ідеї про державність і самостійність. Це прапор миролюбства і доброї волі людей.

З тої пори, як була проголошена незалежність, наша країна пройшла декілька етапів оновлення, відтворюючи патріотизм, традиції й духовність нашого народу. За ці роки виросло не одне покоління, для яких слова «свобода», «право вибору», «демократичні цінності» – не просто правові терміни, а спосіб життя.

Тож щиро бажаю Вам, шановні колеги, дорогі краяни, аби з кожним роком це свято додавало всім нам наснаги та впевненості в нашому майбутті. Миру і злагоди Вам і  Вашим родинам, міцного здоров’я, щастя і добробуту.

Нехай Бог благословить Україну!

З повагою,

Богдан Дорош,

начальник Управління Держпраці

у Закарпатській області