Відбулася звітно-виборна конференція районної ради Організації ветеранів України

5 років ago admin 0

25 жовтня в приміщенні Воловецької селищної ради відбулась конференція Воловецької районної ради Організації ветеранів України. На заході були присутні члени цієї організації, Воловецький селищний голова Попели М. А., начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ференц Ю.Ф., начальник відділу організаційної роботи, управління персоналом та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації Порохнавець О. В.

На початку засідання учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих членів організації, які  пішли з життя.

В ході конференції з доповіддю про роботу районної ветеранської організації за попередні роки виступила Юрченко О. Ю., яка цього року  через стан свого здоров’я покинула посаду голови районної ради Організації ветеранів.

За плідну працю, добрі справи і активну життєву позицію Олені Юріївні подякував новообраний голова Воловецької районної ради Організації ветеранів Гафинець М. І.

Гафинець М. І. окреслив  напрямки  роботи ветеранської організації в майбутньому, визначив основні пріоритети в роботі та наголосив на плідній співпраці з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. Також під час заходу затверджено новий склад ради ветеранів та її президії, затверджено  голів відповідних комісій.

25 жовтня в приміщенні Воловецької селищної ради відбулась конференція Воловецької районної ради Організації ветеранів України. На заході були присутні …