Лісівники Берегівщини отримали нагороди

5 років ago admin 0

У Берегові сьогоднішній день почався з приємностей. До Дня працівника лісу працівників лісгоспу завітали нагородити військові  за свідому громадянську позицію та активну участь у проектах цивільно-військового співробітництва з підтримки наших військових та національно-патріотичного виховання молоді.

Так серед гостей – заступник начальника Управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України полковник Володимир Лямзін та виконуючий обов’язки начальника групи цивільно-військового співробітництва оперативного командування “Захід” підполковник Андрій Рисюк.

Військові прибули щоб передати лісівникам слова вдячності за плідну співпрацю та нагородили найбільш активних лісівників цінними подарунками та почесними грамотами. Також на знак пошани для лісівників зіграв 6 військовий оркестр оперативного командування “Захід”, а колектив лісництва отримав пам’ятний знак – малий тризуб виготовлений з використанням напівкоштовного каміння бурштину.

Так за активну громадську позицію, відданість та патріотизм, участь у спільних проектах цивільно-військового співробітництва та за проведення акції “Я знаю! Я українець” нагородили головного бухгалтера ДП “Берегівське ЛГ” Володимира Хіміча та провідного мисливознавця Василя Головню.

Грамоти здобули: інженер з лісозаготівлі Михайло Буркало; майстер лісу Володимир Музичук; майстер лісу Андраш Андрійович Ковач; майстер лісу Андраш Андрашович Ковач; майстер лісу Степан Філе.

“Вже протягом останніх п’яти років триває постійна і плідна співпраця військових з колективами управлінь лісових та мисливських господарств областей, які входять до зони відповідальності оперативного командування “Захід”. Представники лісових господарств постійно беруть участь у організації заходів національно-патріотичного та військово-патріотичного виховання учнівської молоді бо добре розуміють, що молодь це наше майбутнє. Також, від імені військових, хочу  висловити Вам усім подяку за підтримку, надання допомоги та відвідування сімей загиблих військовослужбовців! ” – зазначив під час виступу виконуючий обов’язки начальника відділу цивільно-військового співробітництва оперативного командування “Захід” підполковник Андрій Рисюк.



У Берегові сьогоднішній день почався з приємностей. До Дня працівника лісу працівників лісгоспу завітали нагородити військові  за свідому громадянську позицію та активну участь у проектах цивільно-військового […]