Лісівники ДП “Брустурянське ЛМГ” піднімають туризм на новий рівень (ВІДЕО)

5 років ago admin 0

Рушієм розвитку туризму у віддалених районах Тячівщини, виступають лісівники Брустурянського лісомислиського господарства. Як розповідає керівник підприємства Михайло Бігун, впродовж останніх років у цьому напрямку лісівниками зроблено великий крок вперед. Загалом на території Брустурянського лісомисливського господарства збудовано понад 40-ка рекреаційних пунктів.

Розташовані вони в кожному лісництві. Для їх функціонального використання, лісівники намагаються створювати їх біля населених пунктів, автомобільних доріг та туристичних маршрутів, аби вони стали в нагоді як туристам так й місцевому населенню. Та не тільки розбудовую рекреації, лісівники допомагають розвивати туризм у даному регіоні. Паралельно з цим будуються та проходять капітальну реконструкцію адміністративні будівлі лісництв, а також так-звані мисливські будинки. В кожному із них розташовані кімнати відпочинку, де подорожуючий зможе перевести дух від дороги та знайти прихисток на ніч. Та зупинятись на цьому, лісівники Брустурянського лісомисливгоспу не збираються. В майбутньому, поряд із веденням лісового господарства, планується продовжувати роботу у розбудові нових рекреаційних пунктів та місць відпочинку.

 

Рушієм розвитку туризму у віддалених районах Тячівщини, виступають лісівники Брустурянського лісомислиського господарства. Як розповідає керівник підприємства Михайло Бігун, впродовж останніх років у цьому напрямку лісівниками зроблено […]