"Кришталь душі" Закарпатського обласного театру драми та комедії "засяє" в Ужгороді

5 років ago admin 0

KDНапередодні новорічно-різдвяних свят 28 грудня о 14.00 Закарпатський обласний театр драми та комедії дасть театралізований концерт в атріумі будівлі Закарпатської облдержадміністрації й облради.

Святковий театралізований концерт під назвою “Кришталь душі” (режисер-постановник В’ячеслав Давидюк) – це синтез живої музики, пісні, танцю, попурі відомих українських композицій, гармонійно просотаний оркестровими мелодіями світової класики (керівник оркестру – Олександр Локотош, музичний керівник – Марія Волошин) і ліричними поезіями драматурга Олесі Чепелюк.

“Кришталь” – це найпотаємніше, найвідвертіше, найдорожче почуття, що заховане в душі людини – кохання. У святковому передчутті в кожного з персонажів театралізованого дійства прокидається певний настрій, який диктує йому той чи інший спогад про колись пережиті відчуття. Комусь хочеться вилити душу через пісню, помедитувати в роздумі, іншому покепкувати з товариша, зізнатись у коханні чи прокричати на весь світ від нерозділеного почуття в поезії, а потім затягнути дружньої коломийки чи звеселитись у різдвяній щедрівці.