Міжгірський професійний коледж продовжує набір майбутніх лісників, єгерів

2 тижні ago admin 0

Комунальний заклад “Міжгірський професійний коледж” ЗОР продовжує набір учнів на 2024-2025 навчальний рік, пропонуючи абітурієнтам можливість опанувати професію лісника, єгеря на базі повної середньої освіти. Про це повідомляє Криниця мисливця з посиланням на офіційну сторінку закладу.

За інформацією заступника директора коледжу Михайла Буришина, за десять років існування спеціальності “Лісник, єгер” заклад підготував значну кількість фахівців. “Щороку на цій спеціальності у нас навчається в середньому 25 студентів”, – зазначив Буришин.

Навчання за спеціальністю “Лісник, єгер” триває 1,5 роки на базі повної загальної середньої освіти (11 класів). Цього року коледж набирає групу з 15 осіб, причому навчатися можуть як юнаки, так і дівчата.

Заклад пропонує безкоштовне навчання, денну форму, стипендію та безкоштовне проживання в гуртожитку. Для вступу необхідно подати стандартний пакет документів, включаючи заяву на ім’я директора, документ про освіту в оригіналі, медичну довідку за формою 0-86 У, 6 фотокарток розміром 3х4, довідку про склад сім’ї та місце проживання, копію паспорта та довідку про присвоєння ідентифікаційного коду.

Міжгірський професійний коледж розташований за адресою: вул. Шевченка, 18, смт. Міжгір’я, Закарпатська область. Додаткову інформацію можна отримати за телефоном 0684934499 або на сайті www.mpl.com.ua.

Підготовка єгерів у Міжгірському професійному коледжі є важливим внеском у розвиток лісового господарства та мисливської галузі Закарпаття, забезпечуючи регіон кваліфікованими фахівцями з охорони та раціонального використання природних ресурсів.