24 педагоги-викладачі географії підвищили свою компетентність на базі Берегівської філії ЗІППО (ФОТО)

2 роки ago admin 0
bereg-geo-1

24 жовтня 2022 року серія заходів продовжилася практично-методичним семінаром для 24 педагогів-викладачів географії, який пройшов на базі Берегівської філії ЗІППО, – йдеться на сайті Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти.

Від імені Берегівської філії ЗІППО, Габода Бейла, завідувач філії, привітав учасників та ознайомив їх із діяльністю філії, історією її створення, а також окреслив майбутні завдання.

Після короткого історичного огляду педагоги мали змогу послухати лекцію методиста Берегівської філії ЗІППО – Лефка Яноша з теми „Компетентнісно орієнтоване навчання географії”, та ознайомитися з цікавими практичними вправами.

Після виступу учасники розпочали неформальну професійну дискусію. За ініціативою присутніх учителів географії Берегівська філія ЗІППО модерувала створення онлайн освітньої платформи, що була б не просто місцем збереження купи лінків, а базою навчальних матеріалів, яка постійно розширюється. До того ж, корисні наочні матеріали та модулі, які підвищили б ефективність уроків, також були б розділені для зручності за темами та типом навчального матеріалу.

bereg-geo-1
bereg-geo-1
bereg-geo-1