Митрополит Епіфаній: Масований обстріл міст України за наказом кремлівського тирана – вияв його демонічної озлобленості та жорстокості

2 роки ago admin 0

Про це Митрополит Київський і всієї України Епіфаній написав на своїй сторінці у twitter.

Митрополит Епіфаній зазначив, що масований обстріл міст України за наказом кремлівського тирана – вияв його демонічної озлобленості та жорстокості та додав, що відповідати за це перед Богом і людьми буде не лише він, але кожен, хто виконує його накази, хто схвалює російський терор, хто мовчанням потурає йому.

У наступному твіті, Епіфаній зазначив: “Пс. 93:21-23: [Розбійники] натовпом нападають на душу праведника і кров неповинну судять. Але Господь — захист мій, і Бог мій — твердиня надії моєї. Він поверне на них беззаконня їхні і злочинством їхнім погубить їх, знищить їх Господь Бог наш”.

Ганна Маляр, заступниця Міністра оборони України повідомляє, що

Сьогодні в період з 06.20 до 11.34 Російсьеою Федерацією було нанесено ракетні та ракетно-авіаційні удари по території України з районів Каспійського моря та Нижнього Новгороді по містам Київ, Львів, Прилуки, Хмельницький, Дніпро, Ніжин, Житомир, Харків.

Попередньо в ударах задіяно понад 83 ракети – інформація уточнюється

Крім того, противником було нанесено авіаційні удари із застосуванням 17 БпЛА типу «Шахід» з території Білорусі та АР Крим.

Підрозділами ЗРВ, ППО СВ та авіацією Повітряних сил ЗСУ було знищено за попередніми даними 43 ракети (дані уточнюються).