Ужгородські вогнеборці ліквідували пожежу в гаражі та вберегли від знищення автомобіль і саму споруду

3 роки ago admin 0

7 жовтня о 02:34 до ДСНС Закарпаття повідомили про пожежу в приміщенні гаража на вул. Концівська, що в с. Розівка Ужгородського району. Пожежу помітив господар, котрий намагався загасити її власними силами, але спроби виявилися марними: довелося телефонувати на “101” і просити допомоги.

На момент прибуття вогнеборців, існувала ймовірність перекидання полум’я на поруч розташований автомобіль Toyota RAV4. Однак, вправність й оперативність надзвичайників не дала стихії жодних шансів – машину та сам гараж було врятовано від можливого знищення пожежею.

Над ліквідацією загорання працювали два відділення 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород. Бійці ДСНС о 02:54 пожежу локалізували та о 03:20 загасили її повністю. Щоправда, полум’я таки встигло частково пошкодити лакофарбове покриття правої задньої частини іномарки та наявні в гаражі стелажі з інструментом. Усього площа пожежі становила 5 кв. м.

Остаточну причину загорання встановлюють відповідні служби. Серед ймовірних розглядається й несправність автомобільного акумулятора під час його зарядки.

ГУ ДСНС України у Закарпатській області

Маркування фото машинка 6.jpgМаркування фото машинка 2.jpg

Маркування фото машинка 5.jpgМаркування фото машинка 3.jpg