Колектив ДП «Брустурянське ЛМГ» покорив одну з найвищих вершин краю – гору Бребенескул

3 роки ago admin 0

Покоряти вершини-двотисячники уже стало доброю традицією колективу. В арсені здобутків брустурянських лісівників це уже третя підкорена вершина заввишки дві тисячі метрів. Цього разу лісівники підкорили одну з найвищих вершин хребта Чорногора, гору, що розташована на межі Івано-Франківської і Закарпатської областей  – Бребенескул. Її висота 2035 метрів. На вершину піднялося 13 працівників підприємства. На дорогу витратили понад 3 години, за цей час подолали понад 8 кілометрів.  За час мандрівки побували і біля унікального найвисокогірнішого озера України – озера Бребенескул.

«Такі походи важливі для колективу. У них, ми не тільки проводимо гарно час і відпочиваємо, але й бачимо те, з чим працюємо. Усю велич наших гір і прекрасні ліси, які нас оточують», – зазначає очільник Брустурянського ЛМГ Василь Карпа.

У планах колективу підкорення ще двох вершин: гори Гутин, що має висоту 2018 метрів, а також Піп Іван Мармароський висотою 1936 метрів.

Покоряти вершини-двотисячники уже стало доброю традицією колективу. В арсені здобутків брустурянських лісівників це уже третя підкорена вершина заввишки дві тисячі метрів. Цього разу лісівники підкорили одну […]